Gila Gusti Terkini Melayu Filem Episod 13 January 2022

Kepala Bergetar Gila Gusti Terkini Melayu Episod Tonton dan Free Download Malay Drama, Filem Melayu Gila Gusti Mega Movie Dfm2u Video, Gila Gusti Filem Malaysia. KBergetar Tonton Terkini Gila Gusti Akasia Melayu Malay Movie Dan Download Pencuri Movie, Gila Gusti dfm2u, gempak myflm4u download Layanon9,  Tonton Filem Melayu, Tonton Cerekarama Melayu.

Gila Gusti Terkini Melayu Filem Episod 13 January 2022

Gila Gusti adalah filem bertemakan gusti professional yang Pertama di Malaysia. Dibintangi oleh ahli gusti profesional yang juga merupakan pengasas gusti professional Malaysia, Ayez Shaukat-Fonseka dan Nor “Phoenix” Diana. Filem ini turut dibintangi artis tanah air Syafie Naswip, Dato Jalaluddin Hassan, Elizabeth Tan, Pekin Ibrahim dan Nia Atasha. Gila Gusti akan berada di pawagam pada 13 Januari 2022.

Kepala Bergetar

Tarikh Tayangan: 13 Januari 2021
Pengarah: Silver Chung
Produksi: APAC Wrestling, Lomo Pictures
Pelakon: Ayez Shaukat Fonseka, Nor “Phoenix” Diana, Gotham, Syafie Naswip, Elizabeth Tan, Aisar Khaled, Pekin Ibrahim, Dato Jalaluddin Hassan, Nia Atasha,

Sinopsis Gila Gusti

Mengisahkan dua orang sahabat, Mamat dan Zul, obses terhadap gusti dan mengidolakan seorang ahli gusti bernama Naga. Apabila Naga tewas dalam perlawanannya dan patah semangat untuk terus bergusti, Mamat dan Zul nekad untuk membantu idola mereka mencari semula semangat yang hilang demi memenangi semua kejuaraan gusti Asia Pasifik.