Kau vs Aku Episod 6 Sooka Tonton Drama Video

Kepala Bergetar Kau vs Aku Episod 6 Terkini Melayu Episod Sooka Akasia Tonton dan Free Download Malay Drama, Sooka Episod Kau vs Aku Episod 6 Drama Dfm2u Video, Drama Malaysia. KBergetar Tonton Terkini Mega Drama Kau vs Aku Episod 6 Akasia Melayu Malay Drama Dan Download Pencuri Movie, dfm2u, gempak myflm4u download Layanon9,  Tonton Filem Melayu, Tonton Cerekarama Melayu.

Siri Originals Kau vs Aku, Kau vs Aku diinspirasikan daripada webnovel Wattpad popular hasil sentuhan penulis, Nurul Husnina Binti Mockthar yang mencatatkan lebih 2 juta bacaan di platform tersebut. Siri ini juga akan menampilkan integrasi PUBG MOBILE dalam plot kisah cinta yang dipaparkan sebagai penggalak berputiknya cinta antara dua watak Kau vs Aku, yang dimainkan oleh Chubb-E dan Mia Sara Shauki.
Siri Kau vs Aku diarahkan oleh tiga pengarah Shamyl Othman (pengarah Ex Aku Pontianak dan Gantung), Megat Shahrizal (pengarah Jibril) dan Siti Afizah (pengarah Sa-balik Baju) dan menampilkan barisan pelakon yang sedang meningkat naik seperti Dini Schatzmann, Shasha Abedul, Mia Sara Shauki, Chubb-E dan Atikah Suhaime.
Episod pertama untuk siri Kau vs Aku ini boleh ditonton secara percuma di Kau vs Aku bermula pada 19 Ogos. Penonton boleh mengikuti episod seterusnya dengan melanggan pelan langganan mudah alih sooka – pelan VIP Entertainment pada harga RM15.90/bulan, atau pelan VIP TV pada harga RM42.50 sebulan.

Kau vs Aku Episod 6 Sooka Tonton Drama Video

Kepala Bergetar