Khilaf Asmara Terkini Melayu Episod TV3 Akasia

Kepala Bergetar Khilaf Asmara Terkini Melayu Episod TV3 Akasia Tonton dan Free Download Malay Drama, TV3 Episod Khilaf Asmara Mega Drama Dfm2u Video, Drama Malaysia. KBergetar Tonton Terkini Mega Drama Khilaf Asmara Akasia Melayu Malay Drama Dan Download Pencuri Movie, dfm2u, gempak myflm4u download Layanon9,  Tonton Filem Melayu, Tonton Cerekarama Melayu.

Drama bersiri 15 episod ‘Khilaf Asmara’ diterbitkan oleh Radius One Sdn Bhd dibawah arahan Uchee Fukada, menampilkan pelakon utama Fattah Amin, Nelydia Senrose, Fasha Sandha dan Fahrin Ahmad. Drama ini akan mula ditayangkan pada 18 April 2022, setiap hari Isnin hingga Jumaat pukul 10:00 malam di slot Samarinda TV3 https://kepalabergetar22.com/.

Drama Khilaf Asmara (TV3)

Episod 1 Episod 2 Episod 3
Episod 4 Episod 5 Episod 6
Episod 7 Episod 8 Episod 9
Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13 Episod 14 Episod 15
Episod 16 Episod 17 Episod 18

Khilaf Asmara

Episod: 15
Tarikh Tayangan: 18 April 2022
Waktu Siaran: Isnin-Jumaat, 10:00 malam
Rangkaian: Samarinda TV3
Skrip: Siti Jasmina Ibrahim & Uchee Fukada
Pengarah: Uchee Fukada
Produksi: Radius One Sdn Bhd
Pelakon: Fattah Amin, Fasha Sandha, Fahrin Ahmad, Nelydia Senrose, Amy Mastura, Josiah Hogan, Rahim Jailani
Watak Pelakon
Fattah Amin sebagai Luqman
Nelydia Senrose sebagai Irma
Fasha Sandha sebagai Hanim
Fahrin Ahmad sebagai Aizad
Lagu Tema
Amylea – Melepaskanmu

Sinopsis Khilaf Asmara

Aizad dan Hanim hidup bahagia sebagai suami isteri. Aizad ialah seorang suami yang penyayang dan juga seorang ayah yang bertanggungjawab kepada anak mereka. Hanim pula seorang wanita yang bercita-cita tinggi. Hanim membuat keputusan untuk menceburi bisnes setelah dia berjumpa dengan kawan lamanya, Irma, seorang pengusaha yang menjalankan bisnes berjaya dengan suaminya, Luqman. Namun lama-kelamaan, Hanim mula mempunyai perasaan dengan Luqman. Mereka berdua mula mengadakan  hubungan sulit dan apabila rahsia itu terbongkar, Luqman kembali ke pangkuan isterinya. Luqman tidak bersikap serius dan dia tidak pernah mencintai Hanim. Bagaimanakah mereka berhadapan dengan niat sebenar masing-masing?