Menantu Mek Barber Terkini Melayu Episod TV3

Kepala Bergetar Menantu Mek Barber Terkini Melayu Episod TV3 Tonton dan Free Download Malay Drama, TV3 Episod Menantu Mek Barber Mega Drama Dfm2u Video, Drama Malaysia. KBergetar Tonton Terkini Menantu Mek Barber Akasia Melayu Malay Drama Dan Download Pencuri Movie, dfm2u, gempak myflm4u download Layanon9,  Tonton Filem Melayu, Tonton Cerekarama Melayu.

Drama komedi Menantu Mek Barber lakonan Yana Samsudin, Fadzil Zahari dan Didie Alias bakal disiarkan pada bulan ramadan ini bermula 3 April, setiap Ahad, jam 9 malam di TV3.

Menantu Mek Barber Terkini Melayu Episod TV3

Episode 1 Episode 2 Episode 3
Episode 4 Episode 5 Episode 6
Episode 7 Episode 8 Episode 9
Episode 10
Episode 11 Episode 12
Episode 13
Episode 14 Episode 15

Menantu Mek Barber

Episod: 15
Tarikh Tayangan: 3 April 2022
Waktu Siaran: Ahad, 9:00 malam
Rangkaian: TV3
Idea Asal: Puovin
Skrip: Puovin & Tommy Loh, Amni Zahra & Team Kreatis Medialoka
Pengarah: Along Kamaludin
Produksi: MIG Production Sdn Bhd
Pelakon: Didie Alias, Yana Samsudin, Fadzil Zahari, Syed Ali Murtadha, Putri Qaseh, Nur Damia Danisha, Opie, Puteri Lofea, Hamyzan Ishan

Sinopsis Menantu Mek Barber

Mengisahkan nenek yang tinggal bersama dengan menantu dan cucu-cucunya. Selepas kematian isteri, menantunya menguruskan kedai gunting rambut hipster di kampung. Oleh kerana risau disisihkan oleh menantunya, dia mula sabotaj mana-mana wanita yang ingin mendampingi menantunya. Namun, dia telah bertukar fikiran setelah menemui calon yang sesuai sebagai ibu baharu kepada cucu-cucunya dan juga isteri kepada menantunya.