Rompak di Terkini Melayu Episod Astro First

Kepala Bergetar Rompak di Terkini Melayu Episod Astro First Tonton dan Free Download Malay Drama, Astro First Episod Rompak di Mega Drama Dfm2u Video, Drama Malaysia. KBergetar Tonton Terkini Rompak di Akasia Melayu Malay Drama Dan Download Pencuri Movie, dfm2u, gempak myflm4u download Layanon9,  Tonton Filem Melayu, Tonton Cerekarama Melayu.

Tonton Rompak di Terkini Melayu Episod Astro First

Rompak merupakan filem pertama di Asia Tenggara yang menggunakan teknologi NFT (Non-Fungible Token). Rompak diterbitkan secara bersama antara portal kewangan Intraday.my dengan syarikat produksi 4ward Pictures ini mengangkat tema isu penipuan dan ‘scam’ yang sering berlaku dalam kalangan masyarakat negara ini. Filem ini diarahkan oleh Ghaz Abu Bakar dan dibintangi oleh Zizan Razak, Tony Eusoff, Daiyan Trisha, MK K-Clique dan ramai lagi. Filem Rompak akan ditayangkan di Astro First bermula 16 Jun 2022.

Rompak di

Tarikh Tayangan: 16 Jun 2022
Rangkaian: Astro First 480
Pengarah: Ghaz Abu Bakar
Produksi: 4ward Pictures, Intraday
Pelakon: Zizan Razak, Tony Eusoff, Daiyan Trisha, MK K-Clique, Azhar Sulaiman, Ezlynn, Niezam Zaidi, Chubb E, Siti Khadijah Halim

Sinopsis Rompak di

Berkisarkan tentang Ashraf, lakonan Zizan Razak yang bakal melangsungkan perkahwinan tetapi telah mempertaruhkan semua wang simpananya dalam satu skim pelaburan cepat kaya tanpa menyedari ianya adalah skim penipuan. Setelah menyedari beliau ditipu, Ashraf mula mencari ketua sindiket ‘scam’ tersebut iaitu Farouk lakonan Tony Eusoff. Dalam masa yang sama, beliau turut berkenalan dengan beberapa mangsa scam yang lain seperti Daniel lakonan MK, Sarah lakonan Ezlynn dan Pakcik Kassim lakonan Azhar Sulaiman.