Sepi Tanpa Cinta Live Episod 11 Astro Ria Video

Kepala Bergetar Sepi Tanpa Cinta Terkini Melayu Episod 11 Astro Ria Tonton dan Free Download Malay Drama, Astro Ria Episod Sepi Tanpa Cinta Episode 11 Mega Drama Dfm2u Video.

Sepi Tanpa Cinta Live Episod 11

Drama Sepi Tanpa Cinta merupakan adaptasi novel karya Damya Hanna bakal mengisi slot MegaDrama di Astro Ria. Menampilkan gandingan Nazim Othman dan Yuna Rahim. Diarahkan oleh Rashid Sibir.
Kepala Bergetar
Episod: 20
Tarikh Tayangan: Januari 2022
Waktu Siaran: Isnin-Khamis, 11:00 malam
Rangkaian: Astro Ria – Mega-Drama
Novelis: Damya Hanna
Pengarah: Rashid Sibir
Pelakon: Nazim Othman, Asyiqin Zaed, Maria Farida, DJ Fateh, Yuna Rahim, Zul Helmy, Faziah Nawi, Najihah Sham, Norlia Ghani, Sheila Hassan

Sinopsis Sepi Tanpa Cinta

Haziqah mempunyai impian untuk hidup bahagia di samping Yusri. Namun, dia tidak menyangka apabila hari yang ditunggu-tunggu itu menjelma, akan timbul fitnah yang mempersoalkan kesucian dirinya. Akibatnya, singgahsana impiannya musnah menyebabkan harapannya hancur berkecai.

Namun, Haziqah berdegil. Majlis perlu diteruskan. Apa yang penting, fitnah boleh dihentikan. Walaupun Fakrul tidak pernah disayangi, dia sanggup menerima lelaki itu sebagai suaminya asalkan kesuciannya dapat dibuktikan. Malangnya, perkahwinan yang diwujudkan hanya menambahkan derita yang sudah terpikul di bahunya. Dia dikutuk dan digantung tanpa tali!

Bagi Fakrul, hatinya sudah tertutup untuk menyayangi selepas Azura gadis pertama yang dicintainya ditipu. Dia benci wanita yang tidak setia. Maka, apabila dia terpaksa menerima Haziqah sebagai isterinya, rasa bencinya seakan memuncak.

Tanpa disangka Fakrul terfikir, pertemuan kedua antara dia dan Haziqah membuatkan dia tiba-tiba merasakan Haziqah sudah ditakdirkan untuknya. Baik Yusri mahupun Hafiz, sepupunya.

Mampukah Haziqah menyambut tawaran cinta Fakrul setelah puas dihina? Haziqah tidak mahu pisang berbuah dua kali. Dia berasa pilu dan masih tersemat di dalam hati. Cukuplah dia terluka.